Viikonloppulaukku Antiikki

189,00 

Kestävästä nahasta valmistettu tyylikäs viikonloppukassi. Tähän laukkuun sopivat kaikki viikonloppuvarusteet tai treenikamat.

Mukana olkahihna helppoon kantamiseen.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): NK41999B Osastot: ,

Kuvaus

Kestävä ja tyylikäs nahkainen laukku! Jokainen laukku on yksilöllisesti patinoitunut konjakinruskeaksi ja nahan väri syvenee vuosien saatossa.

Paljon tilaa ja käytännöllisiä yksityiskohtia, kädensijassa yhdistävä nahkalenkki nepparilla, olkahihnassa siirrettävä pehmuste. Laukun sisällä on kaksi tilavaa vetoketjullista taskua.

Kangasvuori.

Laukun koko suljettuna 650 mm x 350 mm x 220 mm.

Parhaiten uusi laukkusi kestää jos hoidat sitä värittömällä ja hyvin imeytyvällä Collonil Organic Cream -hoitovoiteella.

Ostamalla laukun Suutarimestari Villeltä saat kahden vuoden takuun materiaaleille ja ompeleille.


NK est. 1917 on suomalaisten suutareiden omistaman Nahkakunnan tuotemerkki, joka myy vain laadukkaita ja eettisesti valmistettuja tuotteita.  Nahkalaukut on sertifioitu BSCI -standardin mukaisesti eli niiden tuotannossa ei ole käytetty esimerkiksi lapsityövoimaa ja valmistaja noudattaa työturvallisuuslainsäädäntöä sekä kunnioittaa ihmisoikeuksia ja kantaa toiminnassaan yhteiskuntavastuunsa. Tuotteet on valmistettu eettisesti ilman ihmisten hyväksikäyttöä tai heidän altistamistaan vaarallisiin olosuhteisiin esimerkiksi nahantuotannon aikana.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 30 × 15 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...