Käsiompelukone

28,90 

Nahkatöiden ja purjeiden ompelu helpottuu huomattavasti tällä käsiompelukoneella.

Paketissa koneen lisäksi kaksi naulaa ja kiristystyökalu. Varsi on ontto, joten tarvikkeet mahtuvat sinne ja kulkevat aina mukana.

49 varastossa

Osta yhdessä alennettuun hintaan

Naskali 13cm

Naskali kiinteällä terällä. Terän pituus 6cm.

Tuotetunnus (SKU): 4055474751701 Osasto:

Kuvaus

Paketissa mukana ompelukone, kiristysavain, 11m mustaa lankaa ja kaksi neulaa.

Käyttöohjeet:
  1. Avaa lankarullan ruuvi ja poista rulla paikoiltaan. Pujota lanka ompelukoneen reiän läpi ja aseta rulla paikoilleen. Pistä neula paikoilleen niin, että neulan ura on samalla puolella jossa lanka irtoaa rullasta. Kiristä neula paikoilleen avaimella. Pujottaessasi lankaa neulansilmään varmista, että lanka kulkee neulan uran suuntaisesti.
  2. Vedä pari senttiä lankaa neulan läpi. Pidä lankarullaa paikoillaan etusormella ja työnnä neula ommeltavan materiaalin läpi. Vedä lankaa vastakkaiselta puolelta noin tuplasti tulevan ompeleen pituudelta.
  3. Tartu langan vapaasta päästä toisella kädellä ja pidä ompelukoneesta tukevasti kiinni toisella (pidä lankarullaa paikoillaan etusormella). Vedä neulaa niin, että neulan kärjen ja materiaalin väliin jää kolme senttiä lankaa.
  4. Päästä lankarulla pyörimään ja työnnä neula materiaalin läpi. Lukitse lankarulla sormella paikoilleen ja vedä neulaa hieman taaksepäin (ei siis kokonaan pois). Vastakkaiselle puolelle on tarkoitus saada silmukka neulan ja materiaalin väliin.
  5. Pujota langan vapaa pää muodostuneen silmukan läpi ja pidä lankarulla paikoillaan. Vedä neulaa ja lankaa samalla voimalla vastakkaisiin suuntiin, jolloin tikki muodostuu. Pidä neula samassa asennossa joka ompeleella.
  6. Toista vaiheet 4-5 kunnes ommel on valmis. Katkaise lanka, solmi ja piilota solmu materiaalin sisään.

LISÄRULLAT: https://www.suutarimestariville.fi/tuote/vararulla-kasiompelukoneeseen-2kpl/

VARANEULA: https://www.suutarimestariville.fi/tuote/varaneula-kasiompelukoneeseen

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 3 × 3,5 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...